4 personen
gemiddeld
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Goulash met krieltjes en kruidenroom

Goulash met krieltjes en kruidenroom

ingrediënten


35 min
4 personen
200 milliliter crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels bieslook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels peterselie

dit product is niet beschikbaar

450 gram krieltjes

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter vleesbouillon van tablet

dit product is niet beschikbaar

400 gram tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

2 rode paprika's

dit product is niet beschikbaar

300 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

300 gram magere varkenslapjes
150 gram salami

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de salamireepjes. Schep het vlees uit de pan.
  • 2 Voeg de rest van de olie bij het bakvet en bak hierin het varkensvlees rondom lichtbruin.
  • 3 Laat de ui, sperziebonen en paprika's even meebakken. Meng de paprikapoeder erdoor en voeg de tomatenblokjes met sap en de bouillon toe. Stoof zachtjes 20 minuten.
  • 4 Voeg de laatste 5 minuten de krieltjes en salami toe. Maak op smaak met zout en peper.
  • 5 Meng de peterselie of bieslook door de crème fraîche. Schep de goulash in warme diepe borden met in het midden een lepel kruidenroom.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 655 kcal
vet 43 gram
verzadigd vet 20 gram
koolhydraten 34 gram
eiwit 29 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté