- 1 Verwarm voor de bonbons de abrikozen circa 20 minuten in de witte port en laat ze uitlekken en afkoelen.
- 2 Smelt de pure chocolade au bain-marie en roer goed door.
- 3 Vermeng de cacao- met de kaneelpoeder op een bord.
- 4 Steek steeds een abrikoos aan een vork, doop deze in de gesmolten chocolade en rol hem door de cacaopoeder. Laat op vetvrij papier opstijven in de koelkast.
- 5 Smelt de witte chocolade au bain-marie en roer goed door. Giet dit uit over de muffins of cake en laat hard worden.
- 6 Snijd de cake of muffins daarna in gelijke puntjes of stukjes.
- 7 Schep de chocolademousse in kleine borrelglaasjes en bestuif ze met wat cacaopoeder.
- 8 Neem grote borden en leg op elk bord een paar kleine stukjes cake, 2 bonbons, een glaasje met chocolademousse en een bolletje ijs. Serveer direct.