eenvoudig
15 min.
tussendoortje, nagerecht/desserts, nagerecht, ontbijt
recepten Granenreep met kaneelkwark

Granenreep met kaneelkwark

ingrediënten


15 min
2 theelepels kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

2 zakjes vanillesuiker

dit product is niet beschikbaar

500 gram kwark

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter honing

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloempitten

dit product is niet beschikbaar

100 gram ongezouten gemengde noten

dit product is niet beschikbaar

250 gram muesli

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 170ºC.
  • 2 Meng de muesli met de noten en zonnebloempitten. Voeg de honing en olie toe en roer goed.
  • 3 Schep het mengsel op de bakplaat. Vorm er een vierkant (van 1-1,5 cm dik) van en druk goed aan.
  • 4 Bak 20-25 minuten in het midden van de oven. Maak inkepingen voor de repen en laat afkoelen.
  • 5 Breek of snijd de koek in repen.
  • 6 Meng de kwark met de vanillesuiker en kaneel.
  • 7 Verdeel de kwark over schaaltjes en serveer de granenrepen erbij.

bereidingstip

Ook lekker crunchy in je toetje: verkruimel de repen en vorm er met de kwark laagjes van.. Voeg extra gehakte dadels toe aan de granenmix.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 445 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 48 gram
eiwit 18 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip