4 personen
gemiddeld
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Granita van mango, gember en amandelkrokantje

Granita van mango, gember en amandelkrokantje

ingrediënten


20 min
4 personen
25 gram ongezouten pinda’s

dit product is niet beschikbaar

25 gram amandelschaafsel

dit product is niet beschikbaar

40 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sinaasappelsap

dit product is niet beschikbaar

75 gram suiker

dit product is niet beschikbaar

25 gram boter

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

1 sinaasappel

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels suiker

dit product is niet beschikbaar

2 mango's

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 2 Verdeel het deeg in 8 balletjes. Druk ze wat platter en leg ze op het bakpapier met genoeg tussenruimte (het deeg zal uitlopen tijdens het bakken).
  • 3 Bak de koekjes in het midden van de oven in circa 10 minuten goudbruin. Laat ze afkoelen en knapperig worden.
  • 4 Schep de granita in glazen en steek er de koekjes in.

wijnadvies

Castillo de las Almenas Moscatel.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 325 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 56 gram
eiwit 4 gram