eenvoudig
10 min.
tussendoortje
home recepten Granolarepen met chocolade en cranberry’s

Granolarepen met chocolade en cranberry’s

ingrediënten


10 min
2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

50 gram pindakaas

dit product is niet beschikbaar

140 milliliter honing

dit product is niet beschikbaar

300 gram cranberry en pitten ontbijtmix
350 gram naturel granola
50 gram extra pure chocolade

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakblik

ovenschaal

bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 175°C. Bekleed het bakblik met bakpapier. Hak de chocolade fijn. Meng de chocolade met de granola en pittenmix in een ruime kom.
  • 2 Verwarm de honing, pindakaas en olie al roerende in een steelpan tot de pindakaas is gesmolten. Schenk over het granolamengsel en schep goed om.
  • 3 Verdeel het mengsel over het bakblik en druk goed aan. Bak in 30 min. in het midden van de oven lichtbruin.
  • 4 Laat 15 min. afkoelen in het bakblik. Til met behulp van het bakpapier eruit en laat volledig afkoelen op een rooster. Snijd in repen.

bereidingstip

Je kunt ook stukjes tutti frutti, fijngesneden dadels en/of kaneel toevoegen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 410 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 46 gram
eiwit 8 gram
Terugroepactie | Spar boerenmetworst