4 personen
gemiddeld
35 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Grapefruitcurd met hangop en gembercrumble

Grapefruitcurd met hangop en gembercrumble

ingrediënten


35 min
4 personen
2 gemberbolletjes op siroop

dit product is niet beschikbaar

4 volkorenkoekjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

50 gram boter

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel maizena

dit product is niet beschikbaar

90 gram suiker

dit product is niet beschikbaar

1 eidooier

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

2 grapefruits

dit product is niet beschikbaar

2 rode grapefruits

dit product is niet beschikbaar

300 milliliter yoghurt

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

schone theedoek

vershoudfolie

  • 1 Meng de hangop met de poedersuiker. Schil de overige grapefruit dik en snijd de partjes uit de vliesjes.
  • 2 Schep de hangop op borden en duw met de achterkant van een lepel in een halve cirkel. Lepel de curd erover en leg de grapefruit erop.
  • 3 Meng de koekkruimels goed met de gember en strooi over het dessert.

bereidingstip

Vervang de volkorenkoekjes in dit recept door haverkoekjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 355 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 44 gram
eiwit 8 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté