gemiddeld
20 min.
bijgerecht
recepten Green hot sauce

Green hot sauce

ingrediënten


20 min
1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

theelepel komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

theelepel zwarte peper

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kardemompoeder
1 eetlepel verse gember

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 jalapenopepers

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel boter

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de boter in een koekenpan. Voeg de jalapeñopepers, knoflook en gember toe en fruit circa 5 minuten op een lage stand.
  • 2 Voeg de kardemompoeder, peper en komijnpoeder toe en roerbak 1 minuut. Pureer de basilicum en koriander glad met 2 eetlepels water, citroensap en de specerijen met boter.
  • 3 Giet in een schoon flesje en bewaar 1-2 weken in de koelkast. Lekker bij stoofgerechten, op een broodje kaas of bij roerei.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté