4 personen
lunch, hoofdgerecht
home recepten griekse tomatensalade met Apetina

griekse tomatensalade met Apetina

ingrediënten


4 personen
1 sap van 1 citroen
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels oregano (fijn gehakt)
2 eetlepels munt (grof gehakt)
1 gele paprika (grof gesneden)
1 rode paprika (grof gesneden)
150 gram zwarte kalamata-olijven
1 kilo gemixte tomaten
150 gram Apetina Witte Kaasplak

  • 1 Snij de tomaten in 4 parten van ongeveer dezelfde afmeting. Meng de tomaten in een grote schaal met de rode en gele paprika, rode ui, munt en oregano.
  • 2 Meng in een klein bakje de olijfolie en het citroensap en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Giet de dressing over de tomaten en schep het voorzichtig om tot de dressing goed verdeeld is.
  • 4 Verkruimel de witte kaas over de salade en serveer direct.

Terugroepactie | Kips Vega Paté