4 personen
eenvoudig
15 min.
bijgerecht
home recepten Groene aspergesalade met bosui en hazelnoten

Groene aspergesalade met bosui en hazelnoten

ingrediënten


15 min
4 personen
50 gram amandelen

dit product is niet beschikbaar

50 gram hazelnoten

dit product is niet beschikbaar

1 bosje lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

500 gram groene asperges
3 eetlepels wokolie

dit product is niet beschikbaar

50 gram boter

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

wok

  • 1 Verwijder het houterige uiteinde van de asperges.
  • 2 Verhit de boter en de wokolie in een wok. Roerbak hierin in circa 4 minuten de asperges met de lente-/bosui.
  • 3 Voeg 50 gram gehakte hazelnoten of amandelen toe en bak deze mee tot ze goudbruin zijn.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 275 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 3 gram