4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Groene curry met spinazie en ei

Groene curry met spinazie en ei

ingrediënten


30 min
4 personen
1 handje verse koriander
75 gram cashewnoten

dit product is niet beschikbaar

300 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

100 gram groene currypasta

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

300 gram zilvervliesrijst

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de rijst. Kook de eieren hard.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin de ui glazig met de currypasta.
  • 3 Voeg de kokosmelk toe, roer door en laat circa 5 minuten pruttelen op een lage stand.
  • 4 Voeg de paprika en spinazie toe en laat de spinazie slinken.
  • 5 Pel en halveer de eieren. Verdeel de curry over de rijst en leg de eieren erop.
  • 6 Bestrooi met de cashewnoten en koriander.

wijnadvies

Poeme Marsanne Viognier of Zuydpunt Chenin Viognier


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 760 kcal
vet 43 gram
verzadigd vet 19 gram
koolhydraten 66 gram
eiwit 24 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté