4 personen
gemiddeld
50 min.
hoofdgerecht
recepten Groene groenten met kruidenolie en tartaar

Groene groenten met kruidenolie en tartaar

ingredi├źnten


50 min
4 personen
2 eetlepels vloeibaar bakproduct

dit product is niet beschikbaar

4 tartaartjes

dit product is niet beschikbaar

100 gram feta

dit product is niet beschikbaar

2 takjes verse munt

dit product is niet beschikbaar

10 gram verse bieslook
10 gram platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter olijfolie extra vergine

dit product is niet beschikbaar

200 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

200 gram sugarsnaps

dit product is niet beschikbaar

200 gram haricots verts

dit product is niet beschikbaar

400 gram krieltjes met schil

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de krieltjes gaar in water met zout. Giet af en laat uitstomen.
  • 2 Breng in een pan een laagje water met zout aan de kook en voeg de haricots verts toe. Kook 4-5 minuten en voeg dan de sugarsnaps en doperwten toe. Kook nog 1 minuut en giet alles af. Spoel af met koud water.
  • 3 Pureer de olie met de kruiden en een beetje zout en peper tot een gladde groene olie (gebruik van de peterselie en munt alleen het blad).
  • 4 Schep de krieltjes om met de groenten, kruidenolie en feta.
  • 5 Bak de tartaartjes in het bakproduct en serveer met de krieltjes en groenten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 515 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 28 gram
eiwit 33 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip