4 personen
eenvoudig
15 min.
voorgerecht
home recepten Groene-mangosalade met garnalen

Groene-mangosalade met garnalen

ingrediënten


15 min
4 personen
4 eetlepels pinda’s

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels gebakken uitjes

dit product is niet beschikbaar

150 gram garnalen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar

bosje munt

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels Thaise vissaus

dit product is niet beschikbaar

1 grote mango

dit product is niet beschikbaar

2 kleine mango's

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Schaaf of snijd de mango in dunne reepjes en meng deze met de vissaus, limoensap en rode peper. Bewaar de kleine blaadjes van de groene kruiden om te garneren. Hak de rest van de kruiden fijn en voeg toe aan de mango.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin de garnalen. Schik de mangosalade op 4 borden in de vorm van een vogelnestje.
  • 3 Leg de garnalen op de rand van de nestjes en verdeel de pinda’s en uitjes erover. Garneer met de overige kruiden en serveer direct.

wijnadvies

Ga bij dit recept voor de Riesling van Lizard.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 290 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 18 gram
eiwit 13 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté