4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, brunch, ontbijt
home recepten Groene pancakes

Groene pancakes

ingrediënten


20 min
4 personen
5 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

1 doosje diepvriesframbozen

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels bakpoeder

dit product is niet beschikbaar

theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

250 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels ahornsiroop

dit product is niet beschikbaar

300 milliliter sojadrank

dit product is niet beschikbaar

150 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

blender

  • 1 Pureer in een blender de spinazie met de sojadrink, 2 eetlepels ahornsiroop en citroensap.
  • 2 Meng de bloem met de kaneel en het bakpoeder in een kom. Giet het spinaziemengsel erbij en roer tot een glad beslag.
  • 3 Verwarm de frambozen met 2 eetlepels ahornsiroop en prak ze fijn met een vork.
  • 4 Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan en bak pannenkoekjes van het beslag. Giet tussendoor extra olie erbij als de pan te droog wordt. Schep de frambozen op de pannenkoeken en giet de rest van de ahornsiroop erover.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 415 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 58 gram
eiwit 11 gram