4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, hoofdgerecht
recepten Groene zomersoep

Groene zomersoep

ingredi├źnten


20 min
4 personen
75 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

stokbrood

dit product is niet beschikbaar

ciabattabrood

dit product is niet beschikbaar

200 gram basmatirijst

dit product is niet beschikbaar

200 gram schelpjespasta

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels groene pesto

dit product is niet beschikbaar

100 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

100 gram diepvriestuinbonen

dit product is niet beschikbaar

100 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

150 gram groene asperges
100 gram peultjes

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar

1 liter kippenbouillon van tablet

dit product is niet beschikbaar

1 pot kippenbouillon

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de kippenbouillon (snijd de kip eventueel iets kleiner). Voeg de courgetteplakjes, peultjes, asperges en doperwten toe en kook zachtjes 5 minuten.
  • 2 Schep de iets kleiner gescheurde spinazie, pesto, citroenrasp en pasta door de soep en verwarm nog even.
  • 3 Druppel olijfolie over de plakken brood, strooi de kaas erover en zet ze even onder een hete ovengrill. Serveer ze bij de soep.

bereidingstip

Breid de soep eens uit met reepjes kipfilet en voeg extra groene tuinkruiden zoals peterselie of bieslook toe.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 600 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 78 gram
eiwit 25 gram
recalls | bekijk ze hier!