4 personen
eenvoudig
5 min.
bijgerecht
home recepten Groenekruidensaus met olijfolie, citroen en ansjovis

Groenekruidensaus met olijfolie, citroen en ansjovis

ingrediënten


5 min
4 personen
1 mespunt chilipepervlokken

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 ansjovisfilets

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels koriander

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels peterselie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Pureer de peterselie, de koriander, het citroenrasp en de ansjovisfilets uit olie met de olijfolie tot een gladde groene saus.
  • 2 Breng op smaak met chilipepervlokken en zout.

bereidingstip

Lekker bij: de saucijsjes en entrecote.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 230 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 1 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté