- 1 Snipper de uien grof. Verhit de olie in een wok. Fruit de ui 1 min. Voeg de roerbakgroenten toe en roerbak in 4-6 min. beetgaar.
- 2 Bestrijk intussen de wraps voor de helft met de guacamole, maar houd een rand van 1-2 cm vrij. Verdeel er in een baan de helft van de veldsla over. Schep de groenten langs de sla. Breek de geitenkaas in stukjes en leg naast de groenten.
- 3 Vouw de zijkanten van de wraps over de vulling. Vouw de onderkant van de wraps over de vulling en rol de wrap van onder naar boven op.
- 4 Maak de rest van de veldsla aan met de yoghurtdressing en leg bij de burrito’s.
bereidingstip
Meer vezels? Ga dan voor volkorenwraps. Authentiek Mexicaans? Pak een maïswrap. Meer pit? Knoflookkruidenwraps geven een smaakboost. Zin in kleurig? Rol je burrito in een groentewrap met biet, wortel of spinazie. Altijd een jas die past.. Zelf guacamole maken? Makkie! Prak het vruchtvlees van 2 avocado’s fijn met een vork. Breng de avocadopuree op smaak met limoensap, zout en peper.