4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, hoofdgerecht
home recepten Groentefrittata met geitenkaas

Groentefrittata met geitenkaas

ingrediënten


20 min
4 personen
100 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

8 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

2 paprika's

dit product is niet beschikbaar

1 prei

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

ovenvaste koekenpan

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Verhit de olijfolie en roerbak hierin de ui, courgette, prei, paprika’s en paprikapoeder.
  • 3 Klop de eieren los met de melk, Italiaanse kruiden en zout en peper. Schep de geitenkaas erdoor.
  • 4 Giet het eimengsel over de groenten in de ingevette ovenschaal. Bak de frittata circa 20 minuten in het midden van de oven tot deze stevig is.

bereidingstip

Vervang de geitenkaas in dit recept door kruidenroomkaas.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 360 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 11 gram
eiwit 23 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté