4 personen
gemiddeld
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, bijgerecht
recepten Groentenkoekjes

Groentenkoekjes

ingrediënten


25 min
4 personen
1 eetlepel dille

dit product is niet beschikbaar

100 gram Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

100 gram feta

dit product is niet beschikbaar

theelepel komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

80 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

3 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 courgettes

dit product is niet beschikbaar

1 winterpeen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenpapier

  • 1 Meng de winterpeen, courgette, ui, knoflook, eieren, bloem, komijnpoeder, zout en peper goed door elkaar. Dep de feta droog met keukenpapier. Verkruimel de feta en voeg toe aan het beslag.
  • 2 Verhit een laagje zonnebloemolie in een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoge stand. Schep met een lepel kleine hoopjes beslag in de hete olie en druk ze iets platter tot ze gelijk van dikte zijn. Bak 2-3 minuten per kant goudbruin. Laat uitlekken op een bord met keukenpapier.
  • 3 Meng intussen voor de saus de Griekse yoghurt met dille en breng op smaak met zout en peper. Serveer de koekjes met de saus.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recalls | bekijk ze hier!