4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Groenteschotel uit de wok met kaas en noten

Groenteschotel uit de wok met kaas en noten

ingrediënten


30 min
4 personen
250 gram kruidenkaas

dit product is niet beschikbaar

1 paksoi

dit product is niet beschikbaar

1 kleine Chinese kool

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 kleine aubergine

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

3 stengels bleekselderij

dit product is niet beschikbaar

4 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

100 gram ongezouten cashewnoten

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

200 gram peultjes

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de peultjes 2 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over.
  • 2 Verhit de helft van de olie, bak hierin de cashewnoten kort, schep ze uit de wok en laat ze uitlekken.
  • 3 Voeg de rest van de olie toe en roerbak hierin de uien, bleekselderij, paprika, courgette, aubergine en geperste knoflook 3 minuten. Strooi er zout en peper over.
  • 4 Schep de koolreepjes erdoor en bak nog 2 minuten.
  • 5 Meng de noten, de kaas en de peultjes vlak voor het serveren door het gerecht. Schep de groenteschotel op de borden.

bereidingstip

Let op: de zuivel in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan zuivel met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.

wijnadvies

Neem een Duitse Classic riesling of een Vin de Pays sauvignon blanc of chardonnay.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 590 kcal
vet 45 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 23 gram
eiwit 18 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté