- 1 Kook de peultjes 2 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over.
- 2 Verhit de helft van de olie, bak hierin de cashewnoten kort, schep ze uit de wok en laat ze uitlekken.
- 3 Voeg de rest van de olie toe en roerbak hierin de uien, bleekselderij, paprika, courgette, aubergine en geperste knoflook 3 minuten. Strooi er zout en peper over.
- 4 Schep de koolreepjes erdoor en bak nog 2 minuten.
- 5 Meng de noten, de kaas en de peultjes vlak voor het serveren door het gerecht. Schep de groenteschotel op de borden.
bereidingstip
Let op: de zuivel in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan zuivel met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.
wijnadvies
Neem een Duitse Classic riesling of een Vin de Pays sauvignon blanc of chardonnay.