6 personen
gemiddeld
45 min.
lunch, voorgerecht
recepten Groentesoep

Groentesoep

ingredi├źnten


45 min
6 personen
handje vermicelli
100 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar

100 gram peultjes

dit product is niet beschikbaar

bloemkool

dit product is niet beschikbaar

1 prei

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

1 wortel

dit product is niet beschikbaar

1 zakje gehaktkruiden

dit product is niet beschikbaar

300 gram rundergehakt

dit product is niet beschikbaar

1 winterwortel

dit product is niet beschikbaar

1 bosje verse bladselderij
1 prei

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

4 vleesbouillontabletten

dit product is niet beschikbaar

500 gram runderpoelet

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng het gehakt met de gehaktkruiden en vorm er kleine balletjes van.
  • 2 Schep de wortel, ui, prei, bloemkool en peultjes door de bouillon en kook zachtjes circa 10 minuten.
  • 3 Voeg de gehaktballetjes en vermicelli toe en kook nog circa 5 minuten.
  • 4 Hak de rest van de bladselderij fijn. Snijd de runderpoelet eventueel iets kleiner en voeg met de selderij toe aan de soep.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 280 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 32 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst