4 personen
gemiddeld
90 min.
lunch, voorgerecht, hoofdgerecht
home recepten Groentesoep met krokante soepstengels

Groentesoep met krokante soepstengels

ingrediënten


90 min
4 personen
kaas

dit product is niet beschikbaar

zaden
verse Italiaanse kruiden
1 ei

dit product is niet beschikbaar

3 plakjes bladerdeeg

dit product is niet beschikbaar

75 gram vermicelli

dit product is niet beschikbaar

100 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar

bloemkool

dit product is niet beschikbaar

1 prei

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

1 kleine winterwortel

dit product is niet beschikbaar

1 zakje gehaktkruiden

dit product is niet beschikbaar

250 gram rundergehakt

dit product is niet beschikbaar

1 kleine winterwortel

dit product is niet beschikbaar

1 bosje bladselderij

dit product is niet beschikbaar

1 kleine prei

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

3 runderbouillontabletten

dit product is niet beschikbaar

400 gram runderpoelet

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Zeef de soep, schep het vlees uit de zeef en gebruik de bouillon als basis. Meng voor de vulling het gehakt met de gehaktkruiden en vorm er kleine balletjes van.
  • 2 Schep de wortel, ui, prei, bloemkool en sperziebonen door de bouillon en laat 10 minuten zachtjes koken.
  • 3 Schep de gehaktballetjes en vermicelli erdoor en kook zachtjes 5 minuten. Voeg de rest van de bladselderij met de eventueel iets kleiner gesneden runderpoulet toe aan de soep.

bereidingstip

Bespaar tijd en gebruik een pot runderbouillon met vlees voor deze groentesoep met krokante soepstengels. . Vervang in deze groentesoep met korkante soepstengels de diverse groenten voor de vulling door 400 gram grof gesneden soepgroenten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 690 kcal
vet 38 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 47 gram
eiwit 38 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté