4 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Haagse bluf met stroopwafels

Haagse bluf met stroopwafels

ingrediënten


20 min
4 personen
150 milliliter rode bessensap

dit product is niet beschikbaar

150 gram suiker

dit product is niet beschikbaar

2 eiwitten

dit product is niet beschikbaar

14 mini stroopwafels

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verkruimel 10 ministroopwafels. Verdeel de helft van de kruimels over vier hoge glazen.
  • 2 Klop de eiwitten met de suiker in een vetvrije kom stijf tot een luchtig schuim. Blijf kloppen tot je de kom omgekeerd kunt houden zonder dat het schuim eruit valt. Voeg het bessensap al kloppend in gedeelten toe.
  • 3 Verdeel het roze schuim over de koekkruimels en strooi de rest van de kruimels over de bovenkant. Serveer met de overige stroopwafels erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 290 kcal
vet 5 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 59 gram
eiwit 2 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté