4 personen
eenvoudig
25 min.
brunch
home recepten Hartige paasglaasjes met koolsalade

Hartige paasglaasjes met koolsalade

ingrediënten


25 min
4 personen
mosterd
1 eetlepel mayonaise

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zure room

dit product is niet beschikbaar

bosje peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 dunne stengels bleekselderij

dit product is niet beschikbaar

4 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel rodewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

bosje bieslook

dit product is niet beschikbaar

appel

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel rozijnen

dit product is niet beschikbaar

50 gram rodekolen

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 kleine glaasjes

  • 1 Kook de eieren in 7 minuten hard. Laat schrikken onder koud water en laat afkoelen. Snijd of schaaf de rodekool heel fijn en meng met rozijnen, appel en bieslook. Klop de balsamico- of rodewijnazijn met olijfolie door elkaar en schep door de kool. Breng op smaak met zout en peper en verdeel over 4 glaasjes.
  • 2 Schep de bosuitjes, bleekselderij en peterselie door elkaar. Meng de zure room met mayonaise en mosterd naar smaak en schep dit door de groenten. Breng op smaak met peper.
  • 3 Halveer de eieren en wip de dooiers eruit. Hak de eidooiers en het eiwit afzonderlijk van elkaar fijn en bestrooi de salade ermee.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate