eenvoudig
20 min.
lunch, tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht, brunch, bijgerecht, ontbijt
recepten Havermout-kaascrackers

Havermout-kaascrackers

ingrediënten


20 min
3 eetlepels Parmezaanse kaas
1 theelepel oregano

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels pittenmix
3 eetlepels zaden

dit product is niet beschikbaar

150 gram havermout

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Laat de havermout de volgende dag in een fijne zeef uitlekken en meng met zaden en/of pitten naar smaak, 1-2 eetlepels olijfolie, de oregano, geraspte Parmezaanse kaas, zout en peper.
  • 2 Smeer dit mengsel zo dun mogelijk uit over de bakplaat en bak in de oven (200ºC) in circa 15 minuten goudbruin.
  • 3 Snijd de havermout-kaascrackers in repen en laat afkoelen tot de crackers knapperig zijn. Lekker als tussendoortje of bij roerei.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recalls Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier