eenvoudig
20 min.
lunch, tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht, brunch, bijgerecht, ontbijt
recepten Havermout-kaascrackers

Havermout-kaascrackers

ingrediënten


20 min
3 eetlepels Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel oregano

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels pittenmix

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zaden

dit product is niet beschikbaar

150 gram havermout

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Laat de havermout de volgende dag in een fijne zeef uitlekken en meng met zaden en/of pitten naar smaak, 1-2 eetlepels olijfolie, de oregano, geraspte Parmezaanse kaas, zout en peper.
  • 2 Smeer dit mengsel zo dun mogelijk uit over de bakplaat en bak in de oven (200ºC) in circa 15 minuten goudbruin.
  • 3 Snijd de havermout-kaascrackers in repen en laat afkoelen tot de crackers knapperig zijn. Lekker als tussendoortje of bij roerei.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recalls | bekijk ze hier