2 personen
gemiddeld
15 min.
lunch, tussendoortje, brunch, ontbijt
recepten Havermout-kaaspannenkoekjes met rozijnen

Havermout-kaaspannenkoekjes met rozijnen

ingrediënten


15 min
2 personen
1 eetlepel boter

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels rozijnen

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel bakpoeder

dit product is niet beschikbaar

300 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

100 gram havermout

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Maal de gewelde havermout in een paar seconden fijn met een staafmixer. Voeg de bakpoeder en eieren toe en mix goed door.
  • 2 Schep de kaas en rozijnen door het beslag. Verhit een beetje van de olie of boter in de pan en schep hoopjes beslag in de pan.
  • 3 Bak de pannenkoekjes in een paar minuten om en om bruin en serveer direct. Of laat ze afkoelen en neem mee in een broodtrommel voor de lunch.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 480 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 45 gram
eiwit 23 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté