eenvoudig
15 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
recepten Havermoutkoekjes

Havermoutkoekjes

ingrediënten


15 min
1 ei

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels schenkstroop

dit product is niet beschikbaar

100 gram lichtbruine basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

70 gram zachte boter

dit product is niet beschikbaar

150 gram havermoutvlokken

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 2 Mix de havermout met de boter, basterdsuiker, stroop, kaneel en een snuf zout.
  • 3 Spatel het ei door het mengsel en verdeel het deeg in 8 gelijke balletjes.
  • 4 Druk de koekjes met wat tussenruimte plat op de bakplaat en bak ze in de oven in circa 25 minuten goudbruin.
  • 5 Laat de koekjes minimaal 30 minuten afkoelen voor het serveren.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 205 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 27 gram
eiwit 3 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté