gemiddeld
10 min.
tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht
recepten Havermoutrepen met cacao, amandelen en cranberry's

Havermoutrepen met cacao, amandelen en cranberry's

ingrediënten


10 min
100 gram dadels

dit product is niet beschikbaar

50 gram gedroogde cranberry's

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels cacaopoeder

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pindakaas

dit product is niet beschikbaar

25 gram boter

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter honing

dit product is niet beschikbaar

100 gram amandelen

dit product is niet beschikbaar

150 gram havermoutvlokken

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

2 cakevormen

bakpapier

  • 1 Bekleed de cakevormen met bakpapier.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 3 Rooster de havermout en amandelen circa 5 minuten in een droge, hete koekenpan. Neem uit de pan en laat afkoelen.
  • 4 Schenk de honing in een pan, voeg de boter toe en laat de boter smelten op een lage stand.
  • 5 Schep de pindakaas, cacao, cranberry’s en dadels erdoor en meng goed.
  • 6 Verdeel het mengsel over de vormen en druk goed aan met de bolle kant van een lepel.
  • 7 Bak circa 15 minuten in de oven. Neem uit de oven en laat helemaal afkoelen en opstijven.
  • 8 Stort uit de vorm en snijd in repen.
  • 9 Bewaar de havermoutrepen tussen stukjes bakpapier in een koekblik.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 320 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 42 gram
eiwit 6 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip