gemiddeld
20 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
recepten Hazelnoot-blondies met advocaat-glazuur

Hazelnoot-blondies met advocaat-glazuur

ingrediënten


20 min
150 gram poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels advocaat

dit product is niet beschikbaar

75 gram hazelnoten

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel bakpoeder

dit product is niet beschikbaar

140 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel vanille-essence

dit product is niet beschikbaar

125 gram lichtbruine basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

275 gram witte chocolade

dit product is niet beschikbaar

100 gram boter

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

rechthoekige bakvorm

bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 160ºC. Smelt de boter en 150 gram witte chocolade in een kom boven een pan kokend water (au bain-marie).
  • 2 Klop de eieren met een snuf zout, de basterdsuiker en het vanille-aroma luchtig. Meng de bloem en het bakpoeder erdoor en roer dan het chocolademengsel erdoor tot een glad beslag.
  • 3 Spatel de rest van de witte chocolade en de hazelnoten erdoor. Bekleed de vorm met bakpapier en schep het beslag erin. Bak de blondies in het midden van de oven in 30-35 minuten gaar.
  • 4 Roer intussen in gedeeltes de advocaat door de poedersuiker. Laat de blondies iets afkoelen, ze zakken iets in. Verdeel het advocaat-glazuur gestreept over het gebak en snijd de blondies in blokken.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 390 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 46 gram
eiwit 5 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier