4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
recepten Heldergroene salade

Heldergroene salade

ingrediënten


20 min
4 personen
3 eetlepels milde olijfolie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel dragonazijn
1 eetlepel wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde dragon

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse dragon

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel scherpe mosterd

dit product is niet beschikbaar

1 zoete ui

dit product is niet beschikbaar

4 stengels bleekselderij

dit product is niet beschikbaar

1 komkommer

dit product is niet beschikbaar

100 gram sugarsnaps

dit product is niet beschikbaar

100 gram haricots verts

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Blancheer de haricots verts of sugarsnaps beetgaar in kokend water met een schepje zout en spoel ze onder koud water af tot ze volledig zijn afgekoeld.
  • 2 Snijd ze samen met de komkommer en de bleekselderij in langwerpige reepjes.
  • 3 Hak het blad van de bleekselderij grof. Meng de groenten met de ui en het blad van de bleekselderij.
  • 4 Klop de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en schep hem door de groenten.
  • 5 Breng de salade op smaak met zout en peper.

bereidingstip

Lekker met een gegrilde entrecote of biefstuk.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 135 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 8 gram
eiwit 4 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté