keukenpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
keukenpapier
bereiden
bereidingstip
Maak zelf een mosterddressing: schep in een potje (met deksel) 1 theel. versgemalen zeezout, 1 teen knoflook uit de pers, 1 theel. Zaanse mosterd, 1 eetl. witte wijnazijn en 4 eetl. (groene) olijfolie. Voeg naar smaak eventueel wat peper toe. Laat gerust de knoflook weg, als je daar niet van houdt. Draai het potje dicht en schud het mengsel flink door elkaar.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.
wijnadvies
Dit gerecht verdient uw beste Sauvignon blanc of Chenin blanc.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 810 kcal |
vet | 62 gram |
verzadigd vet | 14 gram |
koolhydraten | 38 gram |
eiwit | 21 gram |
WEB01-SPAR-PU