4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht

Heri heri

ingrediënten


30 min
4 personen
1 limoen

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

3 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter kokosolie

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 banaan

dit product is niet beschikbaar

1 banaan

dit product is niet beschikbaar

1 bakbanaan
2 pastinaken

dit product is niet beschikbaar

4 zoete aardappels

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel bloem

dit product is niet beschikbaar

500 gram kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenpapier

  • 1 Dep de kabeljauw goed droog met keukenpapier. Zet de vis afgedekt 2-3 minuten in de magnetron (600 watt). Laat iets afkoelen en verdeel de kabeljauw in kleine stukjes. Bestrooi met de bloem.
  • 2 Kook de zoete aardappels en pastinaak in 15-20 minuten gaar. Kook de bakbanaan 4-5 minuten en de gele banaan 3-4 minuten. Neem uit de pan en houd apart.
  • 3 Kook de eieren 5-6 minuten en pel ze. Verhit 100 ml olie en fruit hierin de rode peper, knoflook en ui 3 minuten. Voeg het limoensap toe. Schep de kabeljauwstukjes erdoor en bak 3-4 minuten mee.
  • 4 Verdeel het vismengsel over het midden van 4 warme borden. Verdeel daaromheen de zoete aardappel, pastinaak en stukken banaan. Sprenkel de rest van de olie over het vismengsel en leg de gehalveerde eieren erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 780 kcal
vet 45 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 56 gram
eiwit 35 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté