2 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht
home recepten Hertenbiefstukje met bosui en gember

Hertenbiefstukje met bosui en gember

ingrediënten


20 min
2 personen
1 scheutje rode wijn
1 eetlepel gembersnippers

dit product is niet beschikbaar

kleine prei

dit product is niet beschikbaar

1 lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

2 hazenrugfilets
2 hertenbiefstukken

  • 1 Snijd 2 hertenbiefstukken (of hazenrugfilets) in minibiefstukjes en bestrooi ze met zout en peper.
  • 2 Bak ze in een beetje arachideolie rondom bruin en schep ze uit het pannetje.
  • 3 Voeg aan het bakvet 1 lente-/bosuitje, in ringetjes gesneden (of neem fijngesneden prei), en 1 eetlepel iets kleiner gesneden gembersnippers toe en bak 2-3 minuten.
  • 4 Giet naar wens een klein scheutje rode wijn erbij. Serveer de jus bij de biefstukjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 255 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 26 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate