4 personen
gemiddeld
30 min.
lunch, voorgerecht
home recepten Het paa naam tok

Het paa naam tok

ingrediënten


30 min
4 personen
bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

bosje munt

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

1 rode puntpaprika

dit product is niet beschikbaar

2 rode uien

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

700 gram gemengde paddenstoelen

dit product is niet beschikbaar

snufje chilipepervlokken
mespunt honing

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

1 krop ijsbergsla

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwijder de buitenste bladeren van de krop ijsbergsla en snijd de krop in kwarten. Spoel onder koud water en schud goed uit. Leg onder een schone doek in de koelkast.
  • 2 Klop intussen het limoensap, de sojasaus, honing en chilipeper door elkaar. Snijd grote paddenstoelen in stukken. Schud de paddenstoelen in een grote schaal om met de olie.
  • 3 Verhit een koekenpan en rooster hierin de paddenstoelen om en om bruin. Schep in een schaal en meng de sojadressing, ui en paprika erdoor. Laat afkoelen tot lauwwarm en schep dan de helft van de groene kruiden erdoorheen.
  • 4 Verwijder de kernen van de ijsbergslakwarten. Leg elk kwart als een kommetje op elk bord en schep de paddenstoelensalade erop. Bestrooi met extra kruiden en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 180 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 14 gram
eiwit 5 gram
Terugroepactie | Lay's Wokkels & Bugels