4 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht
recepten Hollands garnalentaartje met mango

Hollands garnalentaartje met mango

ingrediënten


20 min
4 personen
tuinkers

dit product is niet beschikbaar

100 gram Hollandse garnalen

dit product is niet beschikbaar

6 zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 mespunt cayennepeper

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

1 mango

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

kookring

  • 1 Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng de mango met de mayonaise, gember, cayennepeper, zongedroogde tomaten en 100 gram van de garnalen.
  • 2 Zet de serveerring op een bord. Schep een portie van het garnalenmengsel erin en druk met een lepeltje iets aan. Verwijder de ring en herhaal op nog 3 bordjes. Garneer de taartjes met tuinkers en leg bovenop nog wat Hollandse garnalen.

wijnadvies

Op zoek naar een lekkree wijn bij dit garnalentaartje met mango? Dankzij zijn friskruidige karakter en een hint van witte peper is Green Grüner Veltliner de ideale wijn bij pittige gerechten met schaal- en schelpdieren.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté