1Bereid de pannenkoekenmix met 700 ml
water volgens de aanwijzingen op de
verpakking. Laat het beslag even rusten.
2Verhit in een ruime koekenpan 2 el olie.
Bak de roerbakgroenten al omscheppend
in 5 min. gaar.
3Verhit in een tweede koekenpan 1 el olie.
Bak het pannenkoekenspek in
3-4 min. lichtbruin en krokant.
Laat het spek uitlekken
op een bord met
keukenpapier.
4Verhit in beide koekenpannen steeds 1 el olie.
Schep in beide pannen een soeplepel beslag.
Verdeel wat groenten en spek erover.
Breng op smaak met peper.
Bak de pannenkoeken
in 2-3 min.
per kant goudgeel en gaar.
5Leg de pannenkoeken op
een bord en houd ze warm
onder een deksel. Bak op
dezelfde manier met de
rest van het beslag,
groenten en spek meer
pannenkoeken. Serveer
de pannenkoeken met
keukenstroop.