- 1 Verwarm het sinaasappelsap met de rozijnen en de bouillontabletten en zet dit apart.
- 2 Meng de kerriepoeder en 4 eetlepels olie door de kalkoenfilet.
- 3 Leg de koolreepjes in een vergiet. Giet er kokend water over en laat uitlekken.
- 4 Roerbak de kalkoenfilet in een hete wok in 10 minuten goudbruin.
- 5 Kook intussen de rijst.
- 6 Schep de kalkoenfilet uit de pan. Roerbak de koolreepjes ongeveer 5 minuten in het bakvet met de rest van de olie en een klein beetje zout.
- 7 Meng maïzena, yoghurt, honing en sinaasappelsap met rozijnen.
- 8 Schep de kalkoenreepjes bij de kool, voeg het yoghurtmengsel toe en stoof zachtjes 10 minuten.
- 9 Schep het gerecht in een warme schaal.
- 10 Verdeel de wortelreepjes erover en serveer de rijst erbij.
bereidingstip
Lekker met doperwten en worteltjes.