4 personen
gemiddeld
40 min.
hoofdgerecht
recepten Hollandse wok met gehaktmuffins

Hollandse wok met gehaktmuffins

ingrediënten


40 min
4 personen
450 gram aardappelschijfjes

dit product is niet beschikbaar

500 gram Hollandse wokgroenten

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 vleestomaat

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

75 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels paneermeel

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

500 gram rundergehakt

dit product is niet beschikbaar

100 gram gerookte ontbijtspekblokjes

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

muffinbakblik

  • 1 Snijd de spekblokjes iets kleiner. Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Meng het gehakt met het ei, paneermeel, spek, kaas, zout en peper. Verdeel het mengsel over de muffinvorm (12 vakjes).
  • 3 Bestrijk het gehakt met tomatenketchup en leg er een plak tomaat op. Bak de muffins 20-25 minuten in het midden van de oven.
  • 4 Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de groenten en aardappelschijfjes.
  • 5 Serveer de wokschotel met de gehaktmuffins.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 750 kcal
vet 51 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 31 gram
eiwit 38 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip