eenvoudig
10 min.
bijgerecht
recepten Honing-frambozendressing met port

Honing-frambozendressing met port

ingrediënten


10 min
2 eetlepels rode port 

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels walnootolie

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels mosterd

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels rode vruchtenazijn
2 eetlepels frambozenazijn

  • 1 Meng de frambozen- of rodevruchtenazijn met de honing, mosterd en peper. Klop er de walnootolie, arachide- of zonnebloemolie en 
rode port door.
  • 2 Lekker bij meloen, kaas en rosbief.

bereidingstip

Vervang in dit recept de port eventueel door bosvruchtensiroop en laat de honing weg.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté