eenvoudig
15 min.
lunch, klein gerecht/snack, klein gerecht
home recepten Hotdogs met geitenkaas, basilicum en tomaatjes

Hotdogs met geitenkaas, basilicum en tomaatjes

ingrediënten


15 min
4 witte puntjes

dit product is niet beschikbaar

4 hotdogworsten

dit product is niet beschikbaar

2 takjes basilicum

dit product is niet beschikbaar

75 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

4 zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd de zongedroogde tomaatjes heel fijn en prak ze met de geitenkaas en een paar fijngehakte blaadjes basilicum.
  • 2 Verwarm de ovengrill. Verwarm 4 hotdogworstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd 4 hotdogbroodjes open.
  • 3 Leg de worstjes in de broodjes en verdeel de geitenkaascrème erover. Gratineer kort onder de ovengrill. Bestrooi met basilicum en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté