eenvoudig
15 min.
lunch, klein gerecht/snack, klein gerecht
recepten Hotdogs met kroepoekcrunch en chili-pindasaus

Hotdogs met kroepoekcrunch en chili-pindasaus

ingrediënten


15 min
1 handje korianderblaadje

dit product is niet beschikbaar

8 stukjes kroepoek

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels ongezouten pinda’s

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels chilisaus

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter satésaus kant-en-klaar

dit product is niet beschikbaar

4 witte puntjes

dit product is niet beschikbaar

4 hotdogworsten

dit product is niet beschikbaar

1 handje taugé

  • 1 Spoel de taugé af en laat goed uitlekken. Verwarm de hotdogworstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd de hotdogbroodjes open.
  • 2 Verwarm de satésaus met de chilisaus. Verdeel wat taugé over de broodjes en leg hier een warm worstje op.
  • 3 Lepel er wat warme pindasaus over. Bestrooi met wat gehakte pinda’s, verkruimelde kroepoek en korianderblaadjes. Serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram