eenvoudig
15 min.
lunch, klein gerecht/snack, klein gerecht
recepten Hotdogs met kroepoekcrunch en chili-pindasaus

Hotdogs met kroepoekcrunch en chili-pindasaus

ingrediënten


15 min
1 handje korianderblaadje

dit product is niet beschikbaar

8 stukjes kroepoek
4 eetlepels ongezouten pinda’s
2 eetlepels chilisaus

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter satésaus kant-en-klaar

dit product is niet beschikbaar

4 witte puntjes

dit product is niet beschikbaar

4 hotdogworsten

dit product is niet beschikbaar

1 handje taugé

  • 1 Spoel de taugé af en laat goed uitlekken. Verwarm de hotdogworstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd de hotdogbroodjes open.
  • 2 Verwarm de satésaus met de chilisaus. Verdeel wat taugé over de broodjes en leg hier een warm worstje op.
  • 3 Lepel er wat warme pindasaus over. Bestrooi met wat gehakte pinda’s, verkruimelde kroepoek en korianderblaadjes. Serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recalls Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier