eenvoudig
15 min.
lunch, klein gerecht/snack, klein gerecht
home recepten Hotdogs met Turkse kruidensalade en yoghurtsaus

Hotdogs met Turkse kruidensalade en yoghurtsaus

ingrediënten


15 min
4 witte puntjes

dit product is niet beschikbaar

4 hotdogworsten

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels Turkse yoghurt
3 eetlepels Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 tomaat

dit product is niet beschikbaar

1 sjalot

dit product is niet beschikbaar

2 takjes platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 takjes munt

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Hak de munt en peterselie fijn en meng dit met de sjalot en tomaat. Breng op smaak met zout, peper en een paar druppels olijfolie.
  • 2 Meng de yoghurt en mayonaise met de knoflook en wat gemalen peper. Verwarm de hotdogworstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd de hotdogbroodjes open.
  • 3 Verdeel de kruidensalade over de broodjes en leg de worstjes erop. Lepel wat yoghurtsaus erover en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram