4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Hurry curry

Hurry curry

ingrediënten


25 min
4 personen
1 bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel garam masala

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels yoghurt

dit product is niet beschikbaar

400 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

600 gram krieltjes

dit product is niet beschikbaar

4 naanbroden

dit product is niet beschikbaar

1 blik kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

3 tomaten

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels Indiase currypasta

dit product is niet beschikbaar

3 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

3 uien

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie en bak hierin de ui glazig. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut. Voeg de currypasta en gember toe en roerbak 4 minuten.
  • 2 Voeg de tomaten toe en bak 8-10 minuten op een lage tot middelhoge stand. Voeg de kokosmelk toe en kook 3 minuten. Bak het naanbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Voeg de krieltjes toe aan de curry en kook afgedekt een paar minuten tot ze gaar zijn. Voeg de doperwten, yoghurt en garam masala toe en verwarm 2 minuten al roerend op een lage stand. Garneer de curry met de koriander en serveer met de naan.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 820 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 121 gram
eiwit 23 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté