4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
recepten Hutspot met komijn en snelle hachee

Hutspot met komijn en snelle hachee

ingrediënten


25 min
4 personen
2 eetlepels peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel maizena

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepels hacheekruiden
500 gram rundvlees

dit product is niet beschikbaar

50 gram boter

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter vleesbouillon

dit product is niet beschikbaar

1 theelepels komijnpoeder (djinten)
2 uien

dit product is niet beschikbaar

500 gram wortelbolletjes
900 gram krieltjes

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie en bak hierin de krieltjes, worteltjes, de helft van de uien en de komijn 2-3 minuten.
  • 2 Giet de bouillon erbij en smoor in 12-14 minuten zachtjes gaar. Roer regelmatig door.
  • 3 Verhit voor de biefhachee de boter en bak hierin het vlees met de rest van de uien in circa 2 minuten goudbruin.
  • 4 Voeg de hacheekruiden, peper en 400 ml warm water toe. Stoof zachtjes 3-4 minuten.
  • 5 Bind met aangelengde maizena en breng op smaak met zout en peper.
  • 6 Laat de aardappel- en wortelballetjes heel of stamp ze grof. Bestrooi met de peterselie en serveer de biefhachee in eenpersoons schaaltjes erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 715 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 56 gram
eiwit 29 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip