- 1 Kook de hutspotgroenten met de aardappels in 20-25 minuten gaar. Verwarm de oven voor op 100°C.
- 2 Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de citroenrasp met de peterselie en knoflook.
- 3 Besprenkel de vis met citroensap en bestrooi met zout en peper. Verhit de boter in een pan en bak hierin de visfilets aan één kant 2-3 minuten.
- 4 Keer de vis om en bestrijk de gebakken kant met het peterseliemengsel. Bak de onderkant van de vis 2-3 minuten. Neem de vis uit de pan en houd warm in de oven.
- 5 Bak de prei zachtjes 2-3 minuten in het bakvet.
- 6 Giet de hutspotgroenten en aardappels af. Voeg de prei met het bakvet, de komijn en honing toe en stamp alles grof. Breng op smaak met zout en peper.
- 7 Serveer de stamppot de vis erop.