eenvoudig
20 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten IJsberenpoot-cupcakes

IJsberenpoot-cupcakes

ingrediënten


20 min
4 eetlepels kokosrasp

dit product is niet beschikbaar

1 handje chocolade rozijnen

dit product is niet beschikbaar

4 chocolaatjes

dit product is niet beschikbaar

4 muffins

dit product is niet beschikbaar

100 gram witte chocolade

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Smelt de witte chocolade au bain-marie. Doop de muffins in de chocolade zodat de bovenkant helemaal bedekt is.
  • 2 Leg op iedere muffin een chocolaatje in het midden en druk rondom wat chocoladerozijnen in de chocolade in de vorm van een ijsberenpoot.
  • 3 Besprenkel de nog zichtbare witte chocolade met wat gemalen kokos en laat drogen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram