4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Indiase groentecurry

Indiase groentecurry

ingrediënten


25 min
4 personen
1 naanbrood

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

250 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar

1 bloemkool

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

1 groene paprika

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter kruidenbouillon

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels currypasta

dit product is niet beschikbaar

2 rode pepers

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie en bak hierin de ui, knoflook en rode peper 2 minuten.
  • 2 Schep de currypasta erdoor en bak nog 2 minuten.
  • 3 Giet de bouillon erbij en voeg de paprika, bloemkool en broccoli toe. Stoof zachtjes 10 minuten.
  • 4 Roer de yoghurt erdoor en verwarm zonder te koken.
  • 5 Serveer het gerecht met de gehalveerde eieren erop en strooi er bladselderij of peterselie over.
  • 6 Serveer het naanbrood erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 490 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 46 gram
eiwit 22 gram