gemiddeld
20 min.
lunch, brunch, bijgerecht
recepten Indiase knoflook-kaasnaan

Indiase knoflook-kaasnaan

ingrediënten


20 min
1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

100 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde gist

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

200 gram bloem

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rol de balletjes een voor een uit. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de broden aan beide kanten goudbruin.
  • 2 Verhit de ovengrill. Beleg de naan met de kaas en gratineer kort onder de hete ovengrill tot de kaas gesmolten is.
  • 3 Verhit intussen de rest van de olie in een pan en fruit hierin de knoflook. Bestrijk de naan met de gebakken knoflook en serveer direct.

bereidingstip

Deze Indiase knoflook-kaasnaan smaken lekker bij curry’s of linzensoep. . Je kunt de broden ook bakken op de barbecue.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 340 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 36 gram
eiwit 12 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip