gemiddeld
20 min.
bijgerecht
home recepten Indiase korma currypasta

Indiase korma currypasta

ingrediënten


20 min
2 eetlepels ongezouten cashewnoten

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kardemompoeder
2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel garam masala

dit product is niet beschikbaar

bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel tomatenpuree

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel komijnzaad

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kurkuma

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

2 groene pepers

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenmachine

vijzel

  • 1 Snijd of hak alle verse ingrediënten in kleine stukjes en maal ze met de cashewnoten fijn in een keukenmachine.
  • 2 Rooster de droge specerijen kort in een droge, hete koekenpan op een lage stand en maal daarna fijn in een vijzel (als het al poeders zijn dan hoeft dit niet meer).
  • 3 Voeg het poeder met de tomatenpuree bij de gemalen ingrediënten en maal nog 1 minuut in de keukenmachine tot een smeuïge pasta.

bereidingstip

Bewaar goed afgesloten tot een paar weken in de koelkast of vries in kleine porties in.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté