- 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2 Verhit in een koekenpan 2 eetl. olie. Fruit de ui ca. 1 min. Roer de currypasta erdoor en bak ca. 1 min. mee.
- 3 Schep de kipfilet en de tomaatjes door de currypasta. Houd 2 eetl. kokosmelk apart. Schenk de rest van de kokosmelk erbij en breng aan de kook. Zet de warmtebron op een lage stand. Stoof de kipfilet in ca. 10 min. gaar.
- 4 Verhit intussen in een wok de laatste 2 eetl. olie. Voeg de spinazie toe. Laat het blad al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Voeg de spinazie toe aan de kipcurry.
- 5 Schep de rijst in 4 kommen. Verdeel er de spinaziecurry over. Garneer met de achtergehouden kokosmelk.
bereidingstip
Bestrooi de curry met geroosterd amandelschaafsel.