4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Indiase vegacurry met balletjes en broccoli

Indiase vegacurry met balletjes en broccoli

ingrediënten


20 min
4 personen
6 eetlepels milde Indiase currypasta

dit product is niet beschikbaar

800 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar

300 gram basmatirijst

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

400 gram vegaballetjes

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes, schil de stronk en snijd in stukjes. Kook de groente in 6 min. beetgaar.
  • 2 Verhit intussen 2 el zonnebloemolie in een hapjespan en bak 400 g vegetarische balletjes 2 min. Voeg de currypasta toe en bak 2 min. mee. Voeg de kokosmelk en 200 ml water toe en breng aan de kook. Laat 8 min. zachtjes stoven. Roer af en toe.
  • 3 Verdeel de rijst over diepe borden en schep de broccoli en balletjes met saus erop.

bereidingstip

Lekker met geroosterd amandelschaafsel en koriander.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 681 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 69 gram
eiwit 25 gram